maanantai 27. huhtikuuta 2009

Mainio video second life -kurssin tunnelmista

Tämä onkin nyt lyhyt merkintä, mutta halusin vain liittää tähän muidenkin ihasteltavaksi Paivi Shippen mainion videokoosteen Kansalaisfoorumin Second Life -kurssien tunnelmista. Rutuun tulevat kommentit ovat otteita kurssin opiskelijoiden kurssilla käymistä keskusteluista ja ryhmähaastatteluista.

Lisätietoa kansalaisfoorumin kursseista saa mm. täältä.

Videon ensiesitys oli Hämeenlinnan ITK-tapahtumassa viime viikolla. ITK:ssa Second Life oli vahvasti esillä muutenkin monien esitysten voimin, ja mm. Sometu-verkoston trackin ohjelma lähetettiin tapahtumasta myös reaaliaikaisena EduFinland III:n auditorioon.

Tähän loppuun liitän mainoksen elokuussa Savonlinnassa järjestettävästä Second life -aiheisesta seminaarista oppiminen eri maailmoissa.

2 kommenttia:

Paivi Shippe kirjoitti...

Kiva että tykkäsit videosta. En minä sitä toki yksin tehnyt, vaikka editointivaiheessa laitoinkin aineistot päällekkäin ja peräkkäin. Iiris Mannosen ja Irma Flown panos oli aivan yhtä suuri.

Sammy Breiz kirjoitti...

Heip, niinhän se siellä teksteissä toki oli mainittu, eli kunnia muillekin tekijöille. Minusta vaan tuo editointi oli kaikkineen niin onnistunut että piti sitäkin kehua :)